085-0479283

Garant Kunststof Dakkapellen: Ook voor zakelijke klanten

Uw dakkapel specialist

Wij zijn ruim 33 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, voor of achter deur, serre, veranda, gevelbekleding en dakkapellen.

U kunt ons bellen voor het ontwerpen, plaatsen, renoveren of verwijderen van uw dakkapel.

Er zijn diverse wensen mogelijk. Bel ons daarom op 085-0479283 voor een vakkundig en professioneel advies. We zijn vandaag bereikbaar.

Uw dakkapel is snel geplaatst

We leveren ook prefab dakkapellen. Deze kunnen we in een paar uur plaatsen. We controleren allereerst of uw dak geschikt is om een prefab dakkapel te plaatsen.

Wij leveren onze diensten door middel van ons vakkundig personeel. Zij kunnen u voorzien van het juiste advies of plaatsing van uw dakkapel.

Elk type woning is voor ons geschikt zodat wij vakwerk aan u kunnen leveren. We leveren tegenwoordig ook kunststof kozijnen met een rechte hoek verbinding aan de buitenzijde.

Diverse soorten dakkapellen

Elk type dakkapel heeft haar eigen functie en duurzaamheid. De materiaalkeuze en type model is dus van belang. Naast de "standaard" mogelijkheden in kunststof zijn er ook zeer fraaie uitvoeringen mogelijk, aangepast aan uw huisstijl, wensen en mogelijkheden. Modern, klassiek en alles daartussen.

Er bestaan zowel kunststof dakkapellen als houten dakkapellen. Polyester dakkapellen, prefab dakkapellen en Trespa dakkapellen.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden welk type dakkapel het meeste geschikt is. Bel ons op 085-0479283 voor meer informatie of een offerte.