085-0479283

Hoe werkt het aanvragen van een advies of offerte?

U wilt graag weten waar u aan toe bent wanneer u contact met ons opneemt. Wij nemen uw vraag uitgebreid door en we zullen op basis van uw wensen de volgende zaken uit handen nemen:

1. Inmeten van uw dakkapel

Het inmeten voeren wij uit op locatie. Dit is een gratis service die wij verrichten wanneer u met ons wilt samenwerken. Het type dak, de afmetingen zijn van belang, maar ook de locatie van de plaatsing. Onze ervaren medewerkers meten alles in detail door.

2. Proces van vergunning aanvragen

In veel gemeenten is een vergunning vereist. Uw dakkapel moet voldoen aan een aantal specificaties en eisen. We begeleiden u graag in het proces zodat u succesvol een vergunning kunt aanvragen voor de plaatsing van uw dakkapel.

3. Wij stellen de offerte op

Wij stellen een offerte op die precies past bij uw wensen. Hierin bespreken we de specificaties, het model, de materialen, de geplande oplevering en uw investering

4. Fabricage en plaatsing

Na akkoord gaan we uw gewenste dakkapel met plezier en toewijding fabriceren. Daarna maken wij een afspraak voor plaatsing. De plaatsing neemt meestal een dag in beslag.

5. Nazorg en garantie

De garantievoorwaarden hebben we vooraf met u afgestemd en komen we nog even op terug bij de evaluatie. Hier kunt u aangeven of het proces goed is verlopen en wat uw eventuele wensen nog zijn.

Werkwijze en aanpak bij het plaatsen van een dakkapel
Wij helpen u graag!
085-0479283