085-0479283

Wat kost een kunststof dakkapel?

De kosten variëren per afmeting. Wanneer u een exacte prijsindicatie wilt, belt u dan met 085-0479283, u krijgt direct een indicatie.

Afmeting Prijsindicatie
t/m 2 meter € 3.000
3 meter € 3.500
4 meter € 4.500
vanaf 5 meter vanaf € 4.800

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

We nemen allerlei specificaties zorgvuldig met u door voordat we een offerte uitbrengen. Een offerte is in principe altijd op maat en moet 100% voldoen aan uw wensen

Een offerte is vrijblijvend en wanneer u akkoord geeft kunnen na bestelling van de materialen ter plaatse een dakkapel monteren.

Wanneer kan ik jullie het beste bereiken?

We zijn op werkdagen het beste bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Daarnaast kunt u ons uiteraard mailen door het contactformulier op deze website in te vullen. We reageren snel en kunnen u vrijwel altijd te woord staan.

Leveren jullie ook andere soorten dakkapellen?

Trespa, houten of polyester dakkapellen zijn uiteraard bespreekbaar. Bel met 085-0479283 om deze specifieke wensen te bespreken.

Welke werkzaamheden voeren jullie uit?

Wij verzorgen allereerst een inmeting zodat we zeker weten dat uw dakkapel geplaatst kan worden. Daarna begeleiden we voor u het proces om een vergunning aan te vragen. Daarna stellen wij de offerte op en maken wij bij akkoord een afspraak over de datum van plaatsing en zetten we de fabricage in gang.

Waar kiezen voor ons?

  • Deskundige dakkapel specialisten
  • Vrijblijvende offerte
  • Marktconform tarief
  • Snel ter plaatse
  • Werkzaamheden onder garantie
  • Direct contact met een specialist
Er komt veel kijken bij de aanschaf van een kunststof dakkapel
Wilt u gratis advies of liever een vrijblijvende offerte? Vraag het direct aan!
085-0479283