085-0479283

Dakkapel in Brucht

Dé specialist uit Hardenberg

Een erkende dakkapel specialist in Brucht en omgeving

De aanschaf van een dakkapel kan veel tijd in beslag nemen. Het is veel uitzoekwerk en u dient verstand van zaken te hebben. Naast dat u heeft besloten van welk materiaal (kunststof, polyester, houten of trespa) uw dakkapel gemaakt moet worden, is de veiligheid van en voor uw dak een nog belangrijker aspect.

Onze dakkapel specialisten in Brucht staan vandaag nog voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies of offerte. U krijgt een medewerker aan de lijn die u meteen kan helpen. De keuze van het materiaal van uw dakkapel bepaalt niet alleen het aanzicht maar ook de duurzaamheid van uw dakkapel. Wij kunnen u voorzien in het juiste advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

Dakkapel specialist in Brucht

Wij bouwen uw dakkapel helemaal op maat en we luisteren goed naar uw wensen. Bel met ons naar 085-0479283 als u een offerte wilt ontvangen. Wij zorgen voor het ontwerp, montage en de juiste plaatsing en afwerking, zodat u een kant en klare oplossing heeft. Zoekt u een dakkapel specialist in Brucht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij:

  • Dakkapel advies
  • Dakkapel ontwerp
  • Dakkapel offerte
  • Dakkapel plaatsen


Wij kunnen ook diverse werkzaamheden voor u combineren tijdens de montage van onze dakkapel. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Rolluiken, Screen en (Velux of Fakro) dakvensters plaatsen.
  • Vernieuwen buitenkozijnen, ramen en deuren (met HR++glas).
  • Zolder verbouw, kamer indeling, vliering met vliezotrap en het plaatsen van een houten trap.
Laat u door één van onze adviseurs informeren.
Bel gratis en plan vandaag nog een vrijblijvend bezoek van onze adviseur in Brucht:
085-0479283
Onze pluspunten
Binnen één dag vakkundig geplaatst

Iedere dakkapel wordt gefabriceerd in onze eigen fabriek bij u in de buurt (Overijssel). Zo heeft u thuis de minste overlast tijdens het plaatsen van uw dakkapel en het maakt het mogelijk dat we de complete montage binnen één werkdag realiseren.

Wij plaatsen ook bij u in de regio!

Wij bieden 10 jaar garantie op de dakkapel die wij aan u leveren en monteren. Wij komen geheel vrijblijvend, en niet onbelangrijk, geheel gratis bij u langs in Brucht om advies te geven en u hoeft bij ons géén aanbetaling te doen.

Aangesloten bij Vereniging Kunststof Gevelindustrie (VKG)

Als dakkapelleverancier zijn wij aangesloten bij Vereniging Kunststof Gevelindustrie. Dit geeft u zekerheid van passende verkoop- en leveringsvoorwaarden bij de productie, montage en afwerking. Elke dakkapel wordt voorzien van HR++ glas en SKG** inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Gratis advies bij u thuis in Brucht

Onze adviseurs hebben goede bouwkundige kennis van dakkapel en komen kosteloos bij u langs. Of plan vandaag nog een bezoek bij een adviseur. Hier kunt u de mogelijkheden, modellen en opties direct met eigen ogen zien én op ware grootte ervaren.