085-0479283

Overweegt u een prefab dakkapel?

Waar moet u eigenlijk op letten?

Op zoek naar een prefab dakkapel?

Het oriënteren op een prefab dakkapel kan een tijdrovende bezigheid zijn. Het type dak is van belang en daarnaast is de keuze van het materiaal (polyester, kunststof, hout of Trespa) ook van belang. Wij zijn van alle markten thuis wanneer het gaat om onderhoud, verwijderen, ontwerp en bouw van uw dakkapel. Naast dat u heeft besloten van welk materiaal uw dakkapel gemaakt moet worden, is veiligheid van uw dak een nog belangrijker aspect. Onze dakkapel specialisten staan vandaag nog voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies of offerte.

Wij zijn niet gebonden aan standaard afmetingen. Geen enkel dak is hetzelfde en we vinden maatwerk erg belangrijk zodat u tevreden bent. Voor een offerte belt u met 085-0479283 of neemt u onderaan deze pagina contact met ons op via het contactformulier.

prefab dakkapel, hoe gaan wij te werk?

Allereerst zijn wij benieuwd naar uw huidige situatie. Heeft u een bestaande dakkapel? Van welk materiaal is de dakkapel gemaakt en is dit makkelijk te verbouwen of te verwijderen? Wat zijn uw wensen ten aanzien van het ontwerp en materiaal? Hoe ziet uw dak eruit? Dit zijn allemaal vragen die wij van tevoren met u willen bespreken alvorens wij een offerte maken. In het offerte-traject leveren wij een pasklaar ontwerp. Bij akkoord kunnen wij snel uw dakkapel naar wens plaatsen.

Bel 085-0479283

Wilt u vandaag nog antwoord op uw vragen en advies of een offerte? Bel naar 085-0479283 en u krijgt meteen een dakkapel specialist aan de lijn.

Prefab dakkapel nodig? Bel voor meer informatie:
Prefab dakkapel? Neem vandaag nog contact met ons op.
085-0479283
Onze pluspunten
Uw prefab dakkapel van de beste materialen

Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Dit betekent dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit van onze prefab dakkapel aan u aanbieden. 

Handig: Vandaag nog een specialist aan de lijn!

Heeft u een vraag over prefab dakkapel, bel of mail gerust. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en zijn uiteraard bereid om u te adviseren in uw specifieke situatie.

Standaard 10 jaar volledige garantie op uw prefab dakkapel

Wij geven standaard een langdurige garantieperiode van 10 jaar op de constructie van onze A-merken (Trespa, Keralit) prefab dakkapellen, maar ook op onze werkzaamheden. Daarnaast vragen wij géén aanbetaling.

Bezoek aan huis mogelijk

Om een goede indruk te krijgen van de lokale situatie (bv. toegankelijkheid en bereikbaarheid) komen wij graag langs om uw dak in te meten. En nog belangrijker, een persoonlijk contact met u op te bouwen.